AccuCompany

Accu's voor Fietsen, gereedschap en accu revisie

VerlichtingZonne energie

Creatief met kerstlampjes, sfeerverlichting buiten

Buiten koud, warm binnen! Met de december maand in het vooruitzicht wordt het tijd voor kerstsfeer in en om je huis. De kerstboom hoort er natuurlijk bij? Maar je kunt zoveel meer doen met sfeerverlichting, kerstlampjes, lichtsnoertjes. Maak eens een krans of een ster, versier je boom of heg. Heb je nog niet de juiste inspiratie? Wij helpen je een handje.

Pallet kerstboom maken

We maken een kerstboom uit een houten pallet. Een mooi hergebruik van deze wegwerppallets. Zoek een oude pallet waar geen statiegeld op staat voor dit project. Pallets met een EU of EUR brandmerkt op de hoek blokken, zijn pallets waar statiegeld op staat. Die kun je beter niet gebruiken. Een wegwerp pallet met zoveel mogelijk latjes geeft het mooiste resultaat voor een pallet kerstboom.

In onderstaande time laps laten we zien hoe je deze pallet kerstboom maakt in 10 minuten.

Pallet kerstboom maak je zelf

Om onze kerstboom wat meer accent te geven maken we er een solar sfeerverlichting in met LED bolletjes. Deze lichtslinger werkt op een batterij die weer wordt opgeladen met een zonnepaneeltje. Overdag laad de batterij op en na schemering schakelt de verlichting automatisch in.

Pallet kerstboom lampjes zelf maken