AccuCompany

Accu's voor Fietsen, gereedschap en accu revisie

Bedrijfsprofiel

AccuCompany is gespecialiseerd in fietsaccu revisie, opladers en het maken van accupacks. Door de enorme groei van het gebruik van de elektrische fiets is er steeds meer vraag naar het reviseren of upgraden van fietsaccu’s. Juist in deze markt is AccuCompany DE specialist. Of het nu gaat om NiCD, NiMH, Lithium accu, wij kunnen de meeste modellen repareren en vaak ook upgraden. Met een upgrade plaatsen we nieuwe cellen met een hogere capaciteit, waarmee de actieradius (fietskilometers) toeneemt. AccuCompany maakt ook Solar Tuinverlichting en de buitenlamp op zonne energie. De Solar lamp voor Buiten is ook geschikt voor het uitlichten van reclameborden.

AccuCompany maakt en verkoopt accupacks op basis van ‘droge’ batterijen. Een droge batterij bevat geen vloeistof ( Zuur ). Accupacks kunnen worden gemaakt van NiCD, NiMH, Li-ion en Lipo of alkaline. Wij maken packs voor fietsen, Gereedschap, Robotica accu, media toepassingen, mobiele lichtsystemen, scooters, turbines en industriele aparatuur.

Veel voorkomende accupacks zoals voor accugereedschap en laptops, worden in serie gefabriceerd en geleverd in een nieuwe kunststof behuizing. Doordat een accu in serie productie wordt gemaakt een nieuwe pack vaak goedkoper dan een revisie accu. Zit uw accu niet on ons assortiment, informeer dan naar de mogelijk heden voor revisie.

 

Fietsaacu revisie Giant
Revisie batterij Giant Elektrische fiets

Wil je weten wie wij zijn en hoe het reviseren van een fietsaccu in zijn werk gaat, bekijk dan onderstaande uitzending van RTL-Z