AccuCompany

Accu's voor Fietsen, gereedschap en accu revisie

Verlichting

Solar tuinverlichting Buiten voor extra veiligheid

Solar lampen buiten je huis of bedrijf vergroten de veiligheid rondom aanzienlijk.  Zeker de buitenlampen met sensor trekken de aandacht als de lamp aanspringt door beweging om je huis. Een buitenlamp met sensor is bovendien nog zuiniger met energie, omdat deze alleen aan gaat als het nodig is.  Door de LED technologie in de lamp gaat deze ook veel langer meer dan de gloeilamp of bouwlamp met gloeibuis.

Naast Solar LED verlichting,  heeft AccuCompany nu ook LED verlichting zonder accu. Wil je zeker zijn van voldoende licht op elke gewenste tijd, kies dan een buitenlamp op netstroom. Natuurlijk wel een buitenlamp met LED verlichting die extreem zuinig is met energie. AccuCompany heeft nieuwe tuinverlichting of terreinverlichting in de vorm van LED buitenlamp met of zonder sensor.  Wist je dat je met LED verlichting tot 80% energie kunt besparen. Zo kun je een 100 watt buitenlamp vervangen door een 10 Watt LED lamp zonder verlies van lichtsterkte. Een 10 Watt LED lamp geeft 1000 Lumen licht, evenveel als een 100 Watt gloeilamp.

LED bouwlampen zijn verkrijgbaar van 10 tot 200 Watt en direct aan te sluiten op het lichtnet. De 100 en 200 Watt LED lampen zin ook uiterst geschikt voor parkeerplaatsen, bedrijf terrein en sportkantine. Bekijk de modellen op onze website.