Fietsaccu reviseren doe je zo

Je fietsaccu reviseren en / of upgraden van je fietsaccu duurt gemiddeld 4 a 5 werkdagen bij AccuCompany. Meldt je accu aan via onze website. We onderzoeken vooraf je batterij en oplader en eventueel de BMS ( elektronica in de batterij). Vervolgens gaan we je fietsaccu reviseren en plaatsen we nieuwe cellen en eventueel een nieuwe BMS in je fietsaccu. De nieuwe batterij gaan we opladen met jou fietsaccu lader als je die bij ons achter laat. Als de accu volledig is opgeladen, dan ontladen we de batterij met een ontlaad apparaat. Het ontlaad apparaat simuleert je fiets gedrag en meet de opgeslagen energie in de batterij. Zo controleren we of de nieuwe batterij weer op 100% capaciteit is. Vervolgens wordt de batterij weer volledig geladen en verder afgemonteerd. Nu is de fietsaccu weer klaar voor een nieuwe zomer en kun je de batterij weer bij ons ophalen of we sturen deze weer naar je toe!

fietsaccu reviseren

Heb je de fietsaccu laten reviseren. Zorg er dan voor dat de batterij in goede conditie blijft. Een fietsaccu blijft fit al je deze regelmatig gebruikt en niet te lang stil laat staan. Kun je door omstandigheden de fiets een tijdje niet gebruiken? Zorg dan dat je de accu minimaal 1x per maand oplaad! Bekijk ook onze tips voor langdurig gebruik van je batterij.

Fietsaccu onderzoek

Twijfel je nog of het probleem met je ebike wel wordt veroorzaakt door de accu? Laat je fietsaccu dan eerst onderzoeken en wij kunnen na een onderzoek aangeven wat je gemiddelde actieradius nog is met de batterij. Je kunt dan alsnog beslissen of fietsaccu revisie de juiste keuze is voor jouw. Op de website van AccuCompany kun je de revisie prijzen vinden. Staat je accu er niet bij? Stuur ons dan even een foto van je fietsaccu via Whatsapp en we maken vrijblijvend een prijsopgaaf voor je. Weet je al welke upgrade je wenst, dan kun je je fietsaccu ook direct aanmelden.