Zonne energie lamp 500 LUMEN MET LI-ION BATTERIJ

LED Solar Lamp voor buiten

Deze zonne energie lamp gaat automatisch aan bij schemer en gaat uit bij voldoende licht buiten. Ideaal voor het verlichten van uw tuin, carport of het uitlichten van reclameborden.

LED op zonne energie
LED op zonne energie

Een solar lamp is een buitenlamp die werkt op zonne-energie. Overdag zet het zonnepaneel zonlicht om in energie en wordt deze opgeslagen in de batterij. ‘S avonds brandt de lamp op deze opgewekte energie.

Werking

De solar lamp is een LED-lamp, die geen externe elektriciteit aansluiting nodig heeft. De lamp bevat dus geen kabels en hoeft niet te worden aangesloten op een stopcontact. Op de solar lamp zit een zonnepaneel. Dit zonnepaneel vangt zonlicht op en zet dit om in energie. Deze energie wordt vervolgens opgeslagen in de batterij, die in de lamp zit. Als het vervolgens donker wordt, gaat de lamp automatisch branden. De lamp brandt automatisch dankzij de ingebouwde schemerschakelaar.

Doordat de lamp brandt op zonne-energie, moet u er wel rekening mee houden dat de lamp in winter minder goed werkt. De zon schijnt dan namelijk niet of minder fel en het is langer donker.

Dit product is te bestellen via de webwinkel van AccuCompany