Verlichting op zonne energie ook voor reclameborden

Energie zuinige LED in combinatie met zonnepaneeltje energie, kan dat?

Jazeker!. Zonne energie omzetten in elektrische energie kunnen we als geen ander. Energie opslaan in accu of batterij is ook geen probleem. Dus met energie zuinige ledjes is het natuurlijk ideaal om een buitenlamp te maken die geheel wordt gevoed vanuit de zon. De inbouwde accu dient als tussenopslag zodat de zon-energie overdag wordt opgeslagen, en ‘s avonds wordt gebruik om het huis, tuin, oprit, reclamebord of zelf als kippenhok verlichting.

verlichting reclamebord

Accucompany levert een goot aantal solar buitenlampen met diverse licht opties. Er zijn veel variaties mogelijk van automatisch schemerschakelijken, bewegingssensor , straling sensor, dimstanden, maar ook voorgeprogrammeerde standen met tijdschakeling of lichtsterkte.

De solar lampen met tijdschakeling maakt deze verlichting uiterst geschikt voor dagelijks gebruik. Ook al is de zon er even niet, dan kan deze lamp meerdere dagen functioneren met de opgeslagen energie. De eenvoudige solar lamp, gaat automatisch aan bij schemer, en gaat uit als het weer licht wordt. Echter zal dit op winterdagen resulteren in een uitschakelfunctie als de batterij leeg is. In de meeste gevallen is de verlichting overbodig va 12 uur ‘s avonds. Daarom heeft de moderne solarlamp een tijdschakeling waarmee kan worden ingesteld wanneer de lamp uitschakelt , na schemer.

Zo kun je er voor kiezen om de lamp, 6 uur na schemer automatisch uit te laten schakelen waarmee de energie in de accu wordt bespaard. Deze lampen is zeer geschikt  voor reclame bord verlichting en verlichting in een dierenverblijf. Bij kippen is aangetoond dat de leg meer opbrengst heeft bij meer lichturen per dag.