Sokkia bouw laser batterij reviseren

Accu’s en batterijen hebben niet het oneindige leven. Oplaadbare batterij kun je herladen en opnieuw gebruiken maar ook deze batterijen raken op den duur uitgeput. Als je de batterijen uit je apparaat kunt halen, zijn deze makkelijk te vervangen door nieuwe cellen. Bij sommige apparaten wordt echter een accupack gebruikt in een specifiek omhulsel. Daarbij is het niet mogelijk om de batterijen zelf te wisselen. Zo ook de batterij van de sokkia bouwlaser.

Echter bij veel accupacks kan de accu specialist de accu wel reviseren. Reviseren betekend dat de behuizing wordt geopend, de oude cellen verwijdert en de accupack wordt nagemaakt met nieuwe cellen, in de oude vorm. Op deze manier krijgt je apparaat weer een nieuw hart en gaan deze weer jarenlang mee.

Sokkia batterij revisie BDC39B

AccuCompany plaatste nieuwe cellen in je Sokkia accu. Bovenstaand model is gebruikt in de Sokkia BDC39B, BDC39A, LP310 en kan worden hersteld naar een krachtige 5Ah of 10 Ah NiMH accupack. Bestel de revisie via onze website en wij maken de accu weer als nieuw. heb je problemen met de acculader? Ook die kan AccuCompany oplossen!