Golftrolley accu revisie

Heeft je golftrolley wat moeite om alle holes nog te halen? De accu van je Golftrolley verlies capaciteit na verloop van tijd. Dat kan worden veroorzaakt doordat je accu veelvuldig is gebruikt, maar ook accu’s die weinig zijn gebruikt geven nogal eens problemen door lange stilstand. De accu capaciteit is een maat voor de hoeveelheid energie die kan worden opgeslagen. Naast jet feit dat je Golf Trolley minder holes maakt, zie je ook dat de oplaadtijd korter wordt. Beide zijn symptomen van een versleten accu.

Accu revisie of nieuw?

De aanschaf van een nieuwe accu is vaak een kostbare aangelegenheid. Accurevisie daarentegen is in de meeste gevallen veel voordeliger. Bovendien kun je bij accu revisie ook kiezen voor een upgrade naar een hogere capaciteit waarmee je golftrolley nog meer holes mee volgt. Bij accu revisie worden alle cellen in de accu vervangen en waar nodig wordt ook een nieuwe BMS geplaatst. De BMS is het Battery Management Systeem van je accu.

Heb je problemen met de elektrische golftrolley of twijfel je aan de oplader? AccuCompany meet de capaciteit van je Golf Trolley accu na, nadat deze met jouw oplader is geladen. Zo wordt snel zichtbaar of de accu lader nog 100% is en of je accucapaciteit is afgenomen. Je kunt je reparatie of onderzoek aanmelden via de website van AccuCompany.