Bedrijfsprofiel

AccuCompany is gespecialiseerd in het maken van accupacks. Door de enorme groei van het gebruik van de elektrische fiets is er steeds meer vraag naar het reviseren of upgraden van fietsaccu’s. Juist in deze markt is AccuCompany DE specialist. Of het nu gaat om NiCD, NiMH, Li-ion accu, wij kunnen de meeste modellen repareren en vaak ook upgraden. Met een upgrade plaatsen we nieuwe cellen met een hogere capaciteit, waarmee de actieradius (fietskilometers) toeneemt.

Batterij revisie, accuservice
Nieuwe Li-ion batterij met BMS

AccuCompany maakt en verkoopt accupacks op basis van ‘droge’ batterijen. Een droge batterij bevat geen vloeistof ( Zuur ). Accupacks kunnen worden gemaakt van NiCD, NiMH, Li-ion en Lipo of alkaline. Wij maken packs voor fietsen, Gereedschap, Robotica accu, media toepassingen, mobiele lichtsystemen, scooters, turbines en industriele aparatuur.

Hitachi EB1214
Accupack voor gereedschap accu

Veel voorkomende accupacks zoals voor accugereedschap en laptops, worden in serie gefabriceerd en geleverd in een nieuwe kunststof behuizing. Doordat een accu in serie productie wordt gemaakt een nieuwe pack vaak goedkoper dan een revisie accu. Zit uw accu niet on ons assortiment, informeer dan naar de mogelijk heden voor revisie.

 

 

Fietsaacu revisie Giant
Revisie batterij Giant Elektrische fiets

Wil je weten wie wij zijn en hoe het reviseren van een fietsaccu in zijn werk gaat, bekijk dan onderstaande uitzending van RTL-Z